Chocolate Angel Cake

de Anamaria7 in Torturi, 15 Feb 2010 | 5339 vizualizari

 

Printre vechile poze am gasit acest mic tort pe care l-am facut pentru a incerca ceva 'light' asa cum scria in cartea de retete :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 40g faina
  • 15g cacao
  • un praf de sare
  • 5 albusuri
  • 1lgt praf de copt
  • 115g zahar brun
  • Pentru crema:
  • o budinca de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Angel Cake:

Preincalzim cuptorul la 180C si tapetam o forma de tort mai mica de 23cm.

Faina, cacaoa si praful de copt se amesteca bine. Albusurile se bat spuma cu praful de sare, iar cand s-au intarit se adauga treptat zaharul. La final se adauga in ploaie amestecul de faina.

Daca nu avem o forma speciala pentru astfel de torturi, putem sa ungem un pahar inalt de sticla cu ulei si sa il asezam cu grija in mijlocul formei. Apoi turnam compozitia si introducem in cuptor pentru cca 35min (testam cu scobitoarea). Inainte de a scoate tortul din forma, il lasam sa se raceasca complet.

Budinca se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj, se imbraca blatul, apoi se orneaza (eu am avut zmeura).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Angel Cake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu zmeura