Chocolate Angel Cake

de Anamaria7 in Torturi, 15 Feb 2010 | 3194 vizualizari

 

Printre vechile poze am gasit acest mic tort pe care l-am facut pentru a incerca ceva 'light' asa cum scria in cartea de retete :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 40g faina
  • 15g cacao
  • un praf de sare
  • 5 albusuri
  • 1lgt praf de copt
  • 115g zahar brun
  • Pentru crema:
  • o budinca de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Angel Cake:

Preincalzim cuptorul la 180C si tapetam o forma de tort mai mica de 23cm.


Faina, cacaoa si praful de copt se amesteca bine. Albusurile se bat spuma cu praful de sare, iar cand s-au intarit se adauga treptat zaharul. La final se adauga in ploaie amestecul de faina.


Daca nu avem o forma speciala pentru astfel de torturi, putem sa ungem un pahar inalt de sticla cu ulei si sa il asezam cu grija in mijlocul formei. Apoi turnam compozitia si introducem in cuptor pentru cca 35min (testam cu scobitoarea). Inainte de a scoate tortul din forma, il lasam sa se raceasca complet.


Budinca se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj, se imbraca blatul, apoi se orneaza (eu am avut zmeura).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Angel Cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Anamaria7 1

16.02.2010, 08:30

multzumult

Rocsi 1

16.02.2010, 12:07

bun si simplu

elena1988 1

03.02.2011, 09:37

vreau si eu o feliuta, si o zmeurica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort Valentine's day