Chocolate Crumble cake

de laylalala in Prajituri, 26 Aug 2010 | 2886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 250 ml lapte caldut
  • 100 gr alune de padure, prajite putin apoi macinate
  • 300 gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • Farimituri
  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 150 gr fulgi de ciocolata
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crumble cake:

Se incinge cuptorul la 200°C.

Pentru aluat se bate untul cu zaharul.Se incorporeaza ouale apoi laptele.Intr-un vas se amesteca alunele cu faina, praful de copt si scortisoara.Se inglobeaza ingredientele uscate la cele lichide.Aluatul obtinut se rastoarna intr-o forma de copt patrata.

Pentru farimituri, se amesteca untul cu zaharul si faina pana cand se obtine un aluat sfaramicios.Se adauga fulgii de ciocolata si se amesteca usor.Se presara farimiturile peste aluatul din tava si se da prajitura la copt 35-45 minute pana cand s-a rumenit la suprafata, iar la introducerea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crumble cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Teo 1

26.08.2010, 21:49

cat de interesanta ! si frumoasa !

Teo 1

26.08.2010, 22:03

se vede un strat maro,inteleg ca , fulgii de ciocolata se amesteca cu firimiturile s-au la copt ''cad'' fomand acel strat ?

laylalala 1

27.08.2010, 21:31

Am mentionat faptul ca aluatul faramicios se amesteca cu fulgii de ciocolata iar apoi acestea se presara peste celalalt aluat.La copt, ciocolata se topeste si devine asa cum este in imagine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi cu bulion si crema de lime