Chowder cu piept de curcan, linte verde si porumb

de laylalala in Supe, 16 Feb 2010 | 2461 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare, tocata
  • 850 ml zeama de supa de pui
  • 250 gr cartofi, curatati si taiati cubulete
  • 300 ml lapte
  • 250 gr piept de curcan,curatat de pielita si taiat cubulete
  • 140 gr porumb din conserva
  • 250 gr linte verde, inmuiata aprox. 6 ore in apa apoi scursa
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chowder cu piept de curcan, linte verde si porumb:

Pune ceapa intr-o cratita impreuna cu 6 linguri zeama de supa de pui.Acopera cratita si lasa ceapa sa se inmoaie 2-3 minute.Adauga cartofii, restul de zeama de supa de pui si laptele si lasa totul sa dea intr-un clocot apoi redu focul la minim si lasa sa fiarba 15-20 minute pana cand cartofii s-au fiert.


Pune aprox. ¼ din compozitie intr-un blender si paseaza pana cse formeaza o pasta fina.Adauga pasta inapoi la compozitia din cratita.


Adauga in cratita pieptul de curcan, porumbul si lintea verde si lasa totul sa se gateasca inca 20-30 minute, pana cand carnea s-a facut iar lintea s-a fiert destul.Asezoneaza supa dupa gust si serveste-o.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chowder cu piept de curcan, linte verde si porumb" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

rivka 1

17.02.2010, 18:54

cred ca e supeeeeeeeer buna !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Supa vieneza de cartofi