Ciabatta cu masline si rosii

de nilgun in Piine, 23 Sep 2013 | 4598 vizualizari

 

- inspiratie Livia-s Kitchen

 

INGREDIENTE

  • 1 cub drojdie proaspata
  • 500 ml.apa calduta
  • 3 cuburi zahar brun
  • 4 linguri ulei de masline
  • 800 gr. faina alba
  • 1 lingura sare
  • 200 gr. masline fara samburi
  • 2 rosii
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciabatta cu masline si rosii:

Drojdia se dizolva in apa calduta, se adauga zaharul, uleiul, sarea si se amesteca energic.

Intr-un bol punem faina , peste punem maiaua obtinuta anterior, si framantam bine.  Maslinele taiate marunt se amesteca cu aluatul si se lasa la crescut in cuptorul cu microunde aproximativ o ora. De ce in cuptorul cu microunde? Ca sa nu fie curent  de la geamurile deschise...

Apoi se intinde aluatul cu mana pe un blat dat cu faina. Dupa ce am intins punem rosiile taiate cubulete mici, si rulam. Apoi taiem aluatul astfel obtinut in 6 parti egale. Ungem fiecare ciabata cu ulei de masline.

Tava de la cuptor o ungem cu ulei de masline, punem ciabatele, introducem la cuptor. In aproximativ 35-40 minute a fost gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciabatta cu masline si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

nilgun 1

24.09.2013, 18:06

multumesc scumpa mea

RuxyRux 1

24.09.2013, 18:06

din toata inima frumoasa fata

nilgun 1

24.09.2013, 18:54

msms

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chifle ca pe vatra a la Ruxy Rux