Painici norisor

de RuxyRux in Piine, 25 Oct 2016 | 4401 vizualizari

 

Ei bine, acum sa nu va asteptati sa fie exact paine :)))) insa ceva bun, delicios, pufos veti descoperi cu siguranta! 
De cand am vazut prima data reteta la dr. Oz am spus ca le voi proba candva...si a venit momentul astazi.
Nici nu poti crede ca ai nevoie de atat de putine ingrediente ca sa obtii o asemenea bunatate! Mie mi-au placut mult, poti face un sandvis grozav cu ele si chiar destul de prietenos cu silueta!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri crema de branza
  • 3 lingurite zeama de lamaie
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici norisor:

Reteta prevede 1/4 lingurita cream tartar, eu am inlocuit cu 3 lingurite zeama de lamaie.

Eu nu am avut crema de branza dar am preparat-o dintr-o bucatica de branza cremoasa si doua linguri de mascarpone.

Se separa ouale cu atentie in doua vase.

Peste galbenusuri se pune crema de branza si zaharul si se omogenizeaza.

Albusurile se bat spuma ca pentru bezea, se adauga lingurita cu lingurita zeama de lamaie si se mixeaza, apoi se pune compozitia de galbenusuri deasupra. Se renunta la mixer si cu o lingura se amesteca prin invaluire.

Tava cuptorului se tapetetaza cu pergament si se asaza compozitia cu grija. Eu am facut patru painici mai maricele...puteti alege dimensiunea de la marimea unor biscuiti mai maricei pana la cea a unei chifle de burger.

Cuptorul se incinge la 150 de grade si se coc painicile 20 sau 25 de minute.

Delicioase!

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga condimente dupa bunul vostru plac, rozmarin, usturoi, busuioc etc...

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici norisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

26.10.2016, 17:28

Tot norișori de-ăștia să fie!

Rocsi 1

26.10.2016, 20:42

Ce imi place ce ai pregatit aici!

RuxyRux 1

26.10.2016, 21:59

Va multumesc tare mult...au fost grozave painicile norisor! Va imbratisez cu drag!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine regala cu lapte si seminte de in