Ciambella cu ananas

de adasev12 in Prajituri, 15 Sep 2010 | 1908 vizualizari

 

mai intai specific ca este vb de gogosi, in italiana, si normal ar fi trebuit sa le fac in forme speciale pt gogosi, doar ca eu nu am ...asa ca...a iesit o tarta pana la urma...am facut-o in tava...oricum, compozitia iese ca o tarta...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 10 lg ulei ( de masline pun eu)
  • 10 lg zahar
  • 1 praf de copt
  • 130 ml suc de ananas
  • felii de ananas din compot
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciambella cu ananas:

se amesteca bine ouale cu zaharul, se adauga uleiul, sucul de ananas, sarea si mai apoi faina amestecata cu praful de copt, se mixeaza f bine sa se amestece .


se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt ( sau poate fi si unsa si tapetata cu faina) sau in forme speciale de gogosi, se asaza bucatile de ananas deasupra si se da la cuptor ( preaincalzit in prealabil) pt cca 40 min. la 180 grade.


se orneaza cu zahar vanilat din abundenta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciambella cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

16.09.2010, 10:57

ce frumoasa

adasev12 1

16.09.2010, 18:19

va servesc pe toate cu placere...

adasev12 1

16.09.2010, 18:20

dentistuza, nici eu nu stiu cum arata...eu am facut in tava si apoi am taiat patratele...puteam sa le tai si rotunzi,. dar strica din material...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de mascarpone si ananas