Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga

de Panacris in Pui, 18 Apr 2016 | 701 vizualizari

 

Simplu și la îndemână oricărui începător în ale bucătăreli;) 

 

INGREDIENTE

  • Ciocănele de pui 20 bucăți,
  • Sare de mare cu oregano,
  • cimbru,
  • rozmarin 2 linguri,
  • Boia de ardei dulce 2 linguri,
  • Amestec de piper alb, negru, roșu și coriandru 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 -3 linguri,
  • Pungă pentru coacere 1 bucată.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga:

Ciocănele se pun în punga pentru coacere, se adaugă toate mirodeniile, inclusiv uleiul de măsline,  apoi se masează ușor pe din afara pungii , că să se înglobeze toate ingredientele ;) apoi se sigilează punga, se înțeapă din loc, în loc, se dă la gătit în cuptroul preîncins cca. 35 de  minute la 180 grade, adică foc mediu. Punga cu ciocănele se scoate  din cuptor, se desface cu atenție ca să nu vă ardeți cu aburul emanat ;), se savurează cu garnitura preferată și salată de sezon ;) Spor și poftă bună! 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-0
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-1
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-2
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-3
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-4
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-5
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-6
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-7
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-8
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-9
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-10
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-11
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-12
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga-13

COMENTARII (27)

Geanina87

Geanina87 1

19.04.2016, 08:27

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

19.04.2016, 09:01

Camelya

Camelya 1

12.05.2016, 11:42

Delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!