Ciocanele de pui in fulgi de porumb

de alinutza1983 in Pui, 17 Mar 2012 | 6594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 punga ciocanele (6-8 ciocanele)
  • 2 oua
  • 100 gr. faina
  • 1 punga fulgi de porumb
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui in fulgi de porumb:

1. Curatam ciocanelele de pui de piele, apoi le spalam bine.

2. Intr-o oala cu apa fierbinte, oparim ciocanelele cam 5 minute, ca nu cumva sa ramana in sange la prajit!
Ciocanelele oparite se condimenteaza bine, cu piper, sare, eventual putin sos de soia...

3. Dam ciocanelele prin faina amestecata cu faina si sare. apoi prin ouale batute si la final le trecem prin fulgii de porumb faramitati!

 6. Punem ciocanelele la prajit, in ulei fierbinte!

Se lasa apoi la scurs, pe servete de bucatarie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui in fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor