Ciocanele in crusta de sos si seminte de canepa

de Valclaudia in Pui, 28 Iun 2015 | 1622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola ciocanele (13 bucati am avut eu)
  • 1 borcanel de 125 ml "Cocktail Sauce" din comert (din gama Selektion de la Penny)
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 2 linguri seminte de canepa
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in crusta de sos si seminte de canepa:

Ciocanelele se spala si li se indeparteaza pielea.


Le clatim din nou,apoi le tamponam cu srvetele de bucatarie sa scapam de apa in exces.


Preincalzim cuptorul la 185 grade.


Tapetam cu hartie de copt tava cuptorului.


Punem ciocanelele intr-un castron, adaugam 3/4 din cantitatea de sos din borcan, presaram sare si piper dupa gust, apoi busuiocul uscat si amestecam bine sa se imbrace ciocanelele pe intreaga suprafata su sos.


Asezam apoi ciocanelele in tava tapetata, presaram seminte de canepa si tam tava la cuptor pana se rumenesc ciocanelele uniform pe toate partile (le mai intoarcem din cand in cand).


Servim cu restul de sos sau cu orice garnitura.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in crusta de sos si seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Gicuta69 1

28.06.2015, 21:31

Arata foarte bine!!

MotanLaOale 1

28.06.2015, 22:11

Rocsi 1

29.06.2015, 11:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu zmeura
  • 29

    MI

  • 30

    J

  • 31

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

Aperitiv placinta invartita

pe 02.08 la 20:00

Rosii uscate la soare

pe 02.08 la 18:28

Gem de mure

de Ancutsa 6

pe 02.08 la 17:35

Pui in crusta de cascaval, cu ciuperci, la cuptor

de Ancutsa 6

pe 02.08 la 17:21

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de pui cu ardei copti