Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi

de madi_marin in Pui, 6 Noi 2010 | 5549 vizualizari

 

Delicios.....

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • o mana de ghebe
  • condimente pentru pui
  • usturoi
  • smantana
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi:

Ciocanelele se spala, se sterg, se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se pun la cuptor in tava cu putin ulei si apa. Se lasa sa se rumeneasca.


Ghebele se spala, se oparesc, se pun la scurs apoi se trag la tigaie in ulei incins.


Usturoiul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, se presara cu putina sare si se freaca cu ulei. Se amesteca bine ca o maioneza, apoi se pune smantana si daca sosul e prea gros se subtiaza cu putina apa.


Se servesc ciocanelele cu ciuperci si sosul de smantana cu usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor cu ghebe si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

kamy 1

08.11.2010, 22:28

super 5f

vanilla 1

09.11.2010, 18:10

Valclaudia 1

03.10.2013, 18:39

vaaaai, ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii