Pulpe de pui in lapte à la Jamie in vas roman

de Sylvia in Pui, 22 Iul 2010 | 7821 vizualizari

 

Am refacut aceasta reteta gasita pe blogul Amei , “Ama in bucatarie” , un blog plin de toate bunatatile si de un rafinament aparte, pe care il indragesc foarte tare . Aveti aici reteta originala : http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/chicken-in-milk

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de
  • 6 pulpe de pui,
  • sare,
  • piper,
  • 100 grame de unt,
  • o cana de lapte,
  • 10 catei de usturoi, 
  • 2 linguri de unt pentru prajit puiul,
  • o mana se frunze de salvie,
  • coja de lamaie ( mai era trecuta scortisoara dar nu am pus ) .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in lapte à la Jamie in vas roman:

Preparare : spalam bine pulpele de pui si el stergem cu un servet absorbant. Saram bine si apoi le prajim intr-o tigaie cu unt incins, intorcandu-le pe toate partile pana devine aurii. Eu m-am grabit foarte tare de data asta si am sarit peste aceasta operatiune dar va dau reteta corecta. Le asezam apoi in vasul pentru cuptor ( eu am folosit din nou vasul roman ) si turnam peste untul topit ramas, o cana de lapte, coaja lamaie, mai condimentam si punem frunzele de salvie.


Se pune in cuptorul si se lasa timp de 30 de minute la 230 de grade cu capac si inca 10 minute la 210 grade fara capac sa se rumeneasca si sa scada apa . Sunt extraordinar de fragede si aromate merita sa se testati macar o data.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in lapte à la Jamie in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Ina 1

23.07.2010, 21:14

excelent!

elena1988 1

13.03.2011, 18:10

adasev12 1

13.03.2011, 18:21

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare romaneasca