Pulpe de pui in lapte à la Jamie in vas roman

de Sylvia in Pui, 22 Iul 2010 | 9902 vizualizari

 

Am refacut aceasta reteta gasita pe blogul Amei , “Ama in bucatarie” , un blog plin de toate bunatatile si de un rafinament aparte, pe care il indragesc foarte tare . Aveti aici reteta originala : http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/chicken-in-milk

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de
  • 6 pulpe de pui,
  • sare,
  • piper,
  • 100 grame de unt,
  • o cana de lapte,
  • 10 catei de usturoi, 
  • 2 linguri de unt pentru prajit puiul,
  • o mana se frunze de salvie,
  • coja de lamaie ( mai era trecuta scortisoara dar nu am pus ) .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in lapte à la Jamie in vas roman:

  Preparare : spalam bine pulpele de pui si el  stergem cu un servet absorbant. Saram bine  si apoi le prajim intr-o tigaie cu unt incins, intorcandu-le pe toate partile pana devine aurii. Eu m-am grabit foarte tare de data asta si am sarit peste aceasta operatiune dar va dau reteta corecta.  Le asezam apoi in vasul pentru cuptor ( eu am folosit din nou vasul roman ) si turnam peste untul topit ramas, o cana de lapte, coaja lamaie,  mai condimentam si punem frunzele de salvie.

   Se pune in cuptorul si se lasa timp de 30 de minute la 230 de grade cu capac si inca 10 minute la 210 grade fara capac sa se rumeneasca si sa scada apa . Sunt extraordinar de fragede si aromate merita sa se testati macar o data.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in lapte à la Jamie in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Ina 1

23.07.2010, 21:14

excelent!

elena1988 1

13.03.2011, 18:10

adasev12 1

13.03.2011, 18:21

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe si piept de pui crocantoase