Ciocolata calda

de DanielaDDB in Bauturi, 8 Iun 2013 | 5145 vizualizari

 

E ingredientul secret pentru zilele ploioase!

 

INGREDIENTE

  • 50g ciocolata bucati
  • 200ml lapte cald
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata calda:

Se rupe ciocolata in bucatele si se pune in cana in care o sa servim ciocolata calda. Se topeste la cuptorul cu mirounde timp de 10 sec., se opreste si si amesteca, daca e necesar se mai lasa 10 sec. la cuptor. Apoi se adauga putin lapte cald, se amesteca pana se omogenizeaza ciocolata topita in lapte, si se toarna restul de lapte. Se amesteca si e gata.

 

TIPS-URI

1

daca tii ciocolata mult timp in cuptor risti sa se zahariseasca, mai bine o tii mai putin si de mai multe ori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata calda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sim0na 1

10.06.2013, 11:59

Bine ai venit!
Buna ciocolata!

- TABITA - 1

10.06.2013, 12:14

Bun venit! Ne-ai adus o ciocolata foarte buna!

Renataedina 1

17.03.2014, 11:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti