Ciocolata cu lapte condensat si alune

de Zambareata in Dulciuri, 19 Feb 2012 | 2481 vizualizari

 

Astazi,imi era pofta de o ciocolata de casa si cum nu aveam lapte praf in casa,mi-am adus aminte ca am vazut pe undeva ciocolata de casa cu lapte condensat,m-am pus pe cautat si am gasit reteta,la Brandusa era,apoi mi-am dat seama ca nu am decat 2 ciocolati negre,si reteta cerea 4....cititi voi ce am facut :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g lapte condensat
  • 200 g ciocolata neagra
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata alba
  • 20 g unt
  • alune
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata cu lapte condensat si alune:

Ciocolata se taie bucati,se amesteca cu untul si laptele condensat si se topeste pe baie de abur la foc mic,amestecandu-se din cand in cand omogenizand bine.Cand s-a topit toata ciocolata si untul adaugam alunele si amestecam bine,punem compozitia in tava 17/27 care am tapetat-o cu folie de aluminiu,lasam un pic la temperatura camerei pana se raceste si apoi o punem in frigider.Cand s-a intarit ciocolata o taiem cu cutitul sau cu diferite forme.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata cu lapte condensat si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Zambareata 1

20.02.2012, 10:19

va multumesc de aprecieri dragelor

Zamfira 1

05.04.2012, 21:35

super!

Bya Ralu 1

14.06.2012, 15:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se face ciocolata de casa- reteta video