Ciocolata cu lapte condensat si alune

de Zambareata in Dulciuri, 19 Feb 2012 | 2596 vizualizari

 

Astazi,imi era pofta de o ciocolata de casa si cum nu aveam lapte praf in casa,mi-am adus aminte ca am vazut pe undeva ciocolata de casa cu lapte condensat,m-am pus pe cautat si am gasit reteta,la Brandusa era,apoi mi-am dat seama ca nu am decat 2 ciocolati negre,si reteta cerea 4....cititi voi ce am facut :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g lapte condensat
  • 200 g ciocolata neagra
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata alba
  • 20 g unt
  • alune
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata cu lapte condensat si alune:

Ciocolata se taie bucati,se amesteca cu untul si laptele condensat si se topeste pe baie de abur la foc mic,amestecandu-se din cand in cand omogenizand bine.Cand s-a topit toata ciocolata si untul adaugam alunele si amestecam bine,punem compozitia in tava 17/27 care am tapetat-o cu folie de aluminiu,lasam un pic la temperatura camerei pana se raceste si apoi o punem in frigider.Cand s-a intarit ciocolata o taiem cu cutitul sau cu diferite forme.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata cu lapte condensat si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Zambareata 1

20.02.2012, 10:19

va multumesc de aprecieri dragelor

Zamfira 1

05.04.2012, 21:35

super!

Bya Ralu 1

14.06.2012, 15:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Cum se face ciocolata de casa- reteta video