Ciocolata de casa

de -Miti- in Dulciuri, 17 Sep 2011 | 2432 vizualizari

 

Am preparat reteta de Ciocolata de casa inspirindu-ma dintr-o reteta de la bucatarulamator.ro

 

INGREDIENTE

  • 250 gr zahar
  • 125 gr margarina
  • 125 ml apa
  • 400 gr lapte praf
  • 5 linguri cacao
  • migdale,fistic,
  • 1 lingura otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:


Intr-o craticioara se pune zaharul,apa si otetul si se fierbe pana se topeste zaharul.


Se ia de pe foc si se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste.


Se adauga laptele praf si cacaoa,care se pot da prin sita ca sa nu se formeze cocoloase. Eu n-am facut-o ca n-ar mai crede maruntelele ca am facut-o eu daca nu gasesc deloc cocoloase.


Se adauga si migdalele si fisticul,bineinteles ca se pot adauga si alte feluri de nuci si stafide.


Se pune intr-o tava si se lasa peste noapte sa se intareasca. De fapt se intareste repede,dar cred ca e deja o traditie sa o facem pentru a doua zi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (23)

jolygina 1

20.09.2011, 10:36

arata foarte bine

RuxyRux 1

20.09.2011, 10:54

Ce deliciu Miti...ce deliciu cu amintiri din copilarie

mamaieelena 1

20.09.2011, 15:59

super arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort teren de fotbal