Ciocolata de casa

de Mitinita in Dulciuri, 17 Sep 2011 | 4184 vizualizari

 

Am preparat reteta de Ciocolata de casa inspirindu-ma dintr-o reteta de la bucatarulamator.ro

 

INGREDIENTE

  • 250 gr zahar
  • 125 gr margarina
  • 125 ml apa
  • 400 gr lapte praf
  • 5 linguri cacao
  • migdale,fistic,
  • 1 lingura otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

 

Intr-o craticioara se pune zaharul,apa si otetul si se fierbe pana se topeste zaharul.

Se ia de pe foc si se adauga margarina. Se amesteca pana se topeste.

Se adauga laptele praf si cacaoa,care se pot da prin sita ca sa nu se formeze cocoloase. Eu n-am facut-o ca n-ar mai crede maruntelele ca am facut-o eu daca nu gasesc deloc cocoloase.

Se adauga si migdalele si fisticul,bineinteles ca se pot adauga si alte feluri de nuci si stafide.

Se pune intr-o tava si se lasa peste noapte sa se intareasca. De fapt se intareste repede,dar cred ca e deja o traditie sa o facem pentru a doua zi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de ciocolata si frisca