Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ciocolata intre foi de napolitana mi se pare mai interesanta si zic eu ...mai crocanta...
Se pune apa, zaharul si cacaua intr-un ceaun pe foc pana se omogenizeaza, obtinandu-se o crema care se da la racorit. Apoi se incorporeaza untul si laptele praf amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase pana se obtine o consistenta asemanatoare cu cea a clatitelor. In final se adauga stafidele, miezul de nuca si esentele si se pune ciocolata fierbinte intre foile de napolitana (o foaie, un strat ciocolata, alta foaie, alt strat ciocolata.....) Se pune o folie peste foi si apoi o greutate pentru a presa ciocolata. Dupa 2-3 ore se ia greutatea si ciocolata se taie in formele dorite.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult