Rulada cu crema de frisca

de Lavinia in Prajituri, 25 Dec 2012 | 4205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua mari
  • 150 g zahar pudra
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 40 g creme ole de vanilie(1/2 plic)
  • esenta de vanilie
  • Glazura:
  • 1 plic glazura Duo Dr Oetcker de capsuni
  • 40 g ciocolata topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de frisca:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana devine o bezea tare.Adaugam treptat cate 1 lingura de zahar,galbenusurile,uleiul si faina cacaua amestecata cu faina cernute.

Tapetam o tava 35/25 cm cu folie si bagam blatul la cuptor pentru 20 de min(testul scobitorii)Il rulam cat e cald in folia in care a copt sau un prosop umed.

Pentru crema mixam praful creme ole cu frisca si esenta pana se intareste.

Umplem blatul de rulada cu crema si dam la rece pentru 2 ore.

Scoatem rulada o decoram cu glazura si dam din nou la rece pentru cateva ore.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu crema de frisca-0
Rulada cu crema de frisca-1

COMENTARII (14)

Lau

Lau 1

26.12.2012, 13:31

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

23.01.2013, 12:24

 Lavinia

Lavinia 1

23.01.2013, 17:55

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!