Rulada cu crema de frisca

de Lavinia in Prajituri, 25 Dec 2012 | 4408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua mari
  • 150 g zahar pudra
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 40 g creme ole de vanilie(1/2 plic)
  • esenta de vanilie
  • Glazura:
  • 1 plic glazura Duo Dr Oetcker de capsuni
  • 40 g ciocolata topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de frisca:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana devine o bezea tare.Adaugam treptat cate 1 lingura de zahar,galbenusurile,uleiul si faina cacaua amestecata cu faina cernute.


Tapetam o tava 35/25 cm cu folie si bagam blatul la cuptor pentru 20 de min(testul scobitorii)Il rulam cat e cald in folia in care a copt sau un prosop umed.


Pentru crema mixam praful creme ole cu frisca si esenta pana se intareste.


Umplem blatul de rulada cu crema si dam la rece pentru 2 ore.


Scoatem rulada o decoram cu glazura si dam din nou la rece pentru cateva ore.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

26.12.2012, 13:31

Dya Daniela Andrei 1

23.01.2013, 12:24

Lavinia 1

23.01.2013, 17:55

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu fructe si crema de frisca