Ciolan afumat cu cartofi la cuptor

de Bucataras Medi in Porc, 14 Mar 2011 | 18328 vizualizari

 

Ei bine , stiu ca o sa spuneti...................e post, Marie..................si eu voi spune: cand am "confectionat" aceata fripturica nu era post..........hahaha.Na , ca v-am pacalit.Deci e expirat , nu cred ca o sa vreti...............hahaha.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • un ardei gras
  • un ciolan afumat dezosat (circa 500g)
  • 1 pahar cu vin alb sec
  • ulei de masline
  • boia
  • ierburi de provence
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu cartofi la cuptor:

Curatam cartofii, ii spalam ,ii taiem rondele  si ii asezam intr-un vas .Condimentam dupa gust cu boia, sare si piper.Taiem ciolanul afumat in bucati ca pentru friptura si asezam bucatile peste cartofi.Ardeiul gras il taiem fasii pe care le intercalam printre bucatile de ciolan. Condimentam totul cu ierburi de provence si stropim cu ulei de masline si vin.Acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la cuptor .Cu circa 15-20 . min. inainte de a fi gata (dupa ce tinem aproximativ o ora si jumatate) scoatem folia si lasam sa se rumeneasca bine.

Scoatem din cuptor si servim calda alaturi de un pahar cu vin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (54)

diaconta 1

23.04.2011, 23:21

Sarbatori frumoase cu pace si bucurie Doamna Maria

Bucataras Medi 1

25.04.2011, 16:39

Multumesc Doamna Dia!................

MissRoxy 1

06.01.2016, 17:41

este super buna reteta... tocmai ce am pregatit-o.....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat la cuptor