Ciolan afumat cu varza acra

de Panacris in Mancaruri cu carne, 23 Mar 2011 | 8123 vizualizari

 

Ieri seara ma astepta o surpriza acasa, sotul meu a poftit la ciolan afumat asa ca a cumparat unul. Cel mai usor mi-a fost sa-l combin cu varza acra. Va asigur ca a iesit o nebunie!!!

 

INGREDIENTE

  • un ciolan afumat
  • varza acra 1500 kg
  • ardei 1 bucata
  • morcov 1 bucata
  • sare, piper, boia de ardei dulce
  • marar verde 1 legatura
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu varza acra:

Ciolanul se spala si se pune intr-o oala mai inalta. Eu folosesc Kukta, oala cu presiune.


Varza se taie fideluta, ( am folosit varza de la punga gata taiata, Sauerkraut!!!). Se toaca ardeiul, morcovul se da pe razatoare se presara sarea, piperul, boiaua si mararul tocat marunt. Se acopera cu apa se pune capacul si se lasa la fiert. Pentru cei/cele care folosesc Kukta, se fierbe mai fierbe cca. 60 de minute dupa ce incepe sa fluiere. Cei care folosesc oala obisnuita pe aragaz cred ca undeva la vreo 2 ore, pana cade carnea de pe os.


Va asigur ca e o nebunie alaturi de painica de casa !!!

 

TIPS-URI

1

se poate consuma si cu smantana sau ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

24.03.2011, 15:15

bun ciolanul buna tare combinatia

Panacris 1

25.03.2011, 08:10

Multumesc!

Bucataras 1

02.04.2011, 23:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat la cuptor (in vas ceramic)