Ciolan afumat cu varza acra

de Panacris in Mancaruri cu carne, 23 Mar 2011 | 8850 vizualizari

 

Ieri seara ma astepta o surpriza acasa, sotul meu a poftit la ciolan afumat asa ca a cumparat unul. Cel mai usor mi-a fost sa-l combin cu varza acra. Va asigur ca a iesit o nebunie!!!

 

INGREDIENTE

  • un ciolan afumat
  • varza acra 1500 kg
  • ardei 1 bucata
  • morcov 1 bucata
  • sare, piper, boia de ardei dulce
  • marar verde 1 legatura
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu varza acra:

Ciolanul se spala si se pune intr-o oala mai inalta. Eu folosesc Kukta, oala cu presiune.


Varza se taie fideluta, ( am folosit varza de la punga gata taiata, Sauerkraut!!!). Se toaca ardeiul, morcovul se da pe razatoare se presara sarea, piperul, boiaua si mararul tocat marunt. Se acopera cu apa se pune capacul si se lasa la fiert. Pentru cei/cele care folosesc Kukta, se fierbe mai fierbe cca. 60 de minute dupa ce incepe sa fluiere. Cei care folosesc oala obisnuita pe aragaz cred ca undeva la vreo 2 ore, pana cade carnea de pe os.


Va asigur ca e o nebunie alaturi de painica de casa !!!

 

TIPS-URI

1

se poate consuma si cu smantana sau ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

24.03.2011, 15:15

bun ciolanul buna tare combinatia

Panacris 1

25.03.2011, 08:10

Multumesc!

Bucataras 1

02.04.2011, 23:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu varza acra si sorici