Ciolan afumat in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 7 Iul 2010 | 7281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1 buc. ciolan afumat
  • .ulei de masline
  • .rozmarin
  • .sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat in vas roman:

Ciolanul afumat se cresteaza in 3-4 locuri si apoi se stropeste cu putin ulei de masline si sos de soia.Se condimenteaza cu rozmarin , se aseaza in vasul roman in care am pus 1/2 cana de apa si se da la cuptor unde se tine pana cand se rumeneste bine. Se scoate din cuptor, se taie felii si se serveste alaturi de o garnitura.Eu am preferat drept garnitura un amestec de legume.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Bucataras Medi 1

09.07.2010, 10:09

Multumesc, Mihaelar!....................

ana 1

09.07.2010, 12:19

Nu stiu de ce nu am dat peste bunatatea aceasta pana acum

elena1988 1

22.03.2011, 18:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat in vas roman