Varza a la Cluj ( varianta mea )

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 2610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  o varza mica
  •  o cana de orez
  •  cateva bucati de caizer
  •  costita afumata
  •  2 carnaciori
  •  o ceapa
  •  2 ardei rosii
  •  un morcov
  •  sare
  •  piper
  •  sare de lamaie
  •  cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj ( varianta mea ):

Se pune la prajit costita, si carnaciorii, le scoatem dupa ce s-au prajit, iar in uleiul ramas se caleste ceapa pana incepe sa sticleasca, adaugam morcovul dat pe razatoare mica si ardeiul taiat cubulete mici, lelasam sa se inbuseasca cateva minute, dupa care adaugam varza frecata bine cu sare si piper si calim impreuna pana cand aceasta se inmoaie bine.


Se pune la fiert orezul cu putina sare.


Cand sunt pregatite varza, orezul si carnea, se aseaza intr-o tava de yena: un rand de varza, unul de orez si iar un rand de varza, deasupra punem costita, carnaciorii si caizerul,se condimenteaza cu sare si piper, cimbru si turnam o ceasca de apa, in care dizolvam putina sare de lamaie. bagam la cuptor pt circa 30 de min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj ( varianta mea )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Cris2711 1

20.07.2011, 16:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor, cu rasol afumat