Carnati cu cartofi la cuptor

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 6 Oct 2010 | 13263 vizualizari

 

Pentru ca Miha mi-a facut pofta cu cartofii ei si pentru ca nu este prea darnica ca sa-mi dea...hahaha...m-am hotarat si mi-am facut si eu.
Heeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii, fetelor, cochetelor va invit la masa...cine da muraturile, cine da vinul?

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati carnati taranesti
  • 4 cartofi
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu cartofi la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si apoi se taie in 4 pe lungimea lor.Se pun la fiert intr-un vas cu apa in care adaugam putina sare si putin ulei.Lasam sa fiarba pana cand intra furculita in ei.Ii scurgem de apa si ii punem intr-un vas .Condimentam cu sare si piper si stropim cu sos de soia.Adaugam ceapa curatata si taiata in sferturi , cateii de usturoi curatati si ei si intercalam printre cartofi carnatii pe care i-am crestat din loc in loc.Stropim totul cu cateva picaturi de ulei de masline si dam la cuptor.Lasam pana cand cartofii sunt bine copti iar carnatii s-au uscat suficient ramanand insa suculenti.

Servim cald asezonand cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne