Ciolan bavarez de porc ( Schweinshaxn)

de danakarin in Porc, 25 Ian 2014 | 11136 vizualizari

 

Pana acum am mancat doar la restaurant. Mi-a facut cu ochiul la macelar un ciolan sanatos si am liat taurul de coarne...o reteta foare simpla si buna de la Chefkoch.de

 

INGREDIENTE

  • Un ciolan de porc de la piciorul din spate
  • O lingurita de cimbru uscat
  • o lingurita de maghiran uscat
  • un varf de cutit de praf de chimion
  • o lingurita de boia
  • sare
  • 1/2 l de bere
  • 1l de apa
  • o lingura de untura de porc
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan bavarez de porc ( Schweinshaxn):

Spalam ciolanul proaspat, il uscam cu un servet, crestam cu o lama sau un cutit bine ascutit soricul in cercuri concentrice, il ungem cu amestecul de ierburi uscate si il prajim jur imprejur in untura incinsa. Il plasam apoi intr-o cratita sau o tava un pic mai adanca in care turnam apa, si il lasam la cuptor pentru 2,5 ore La 160 de grade. Din timp in timp il stropim cu zeama in care se coace incet, daca e necesar mai adaugam apa.. Dupa 2,5 ore intarim focul la 200 de grade si il mai lasam cam 30 de minute pana face o crusta crocanta, stropindu-l cu bere de cateva ori in acest interval. Obtinem o carne frageda si suculenta. Putem sa il servim cu varza acra care a fiert cu vin si enibahar, sau cu pure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan bavarez de porc ( Schweinshaxn)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

25.01.2014, 20:35

Arata super

robert_badica 1

15.07.2014, 21:16

TeodoraElena 1

14.10.2018, 10:53

2,5 ore nu e acelasi lucru cu 2 ore jumatate (jumatatea unei ore de 60 min e 30 min, cum sunt convinsa ca bine stiti), Spun toate acestea pt ca cele 20 min in plus pot face produsul ferfenita si unele doamne nu vor sti unde au gresit de nu le-a iesit.!
No offense!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Regina Maria
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat la cuptor...