Ciorba a la grec

de Zamfira in Ciorbe, 17 Iul 2012 | 11453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina
  • ardei, rosie
  • ceapa
  • 7-8 catei de usturoi
  • frunze de telina
  • 2-3 linguri otet, sare
  • 1 lingura faina
  • 175 ml. smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba a la grec:

Punem carnea de pui la fiert si indepartam spuma formata. Adaugam legumele taiate cubulete, adaugam sare. Dupa ce au fiert legumele si carnea, adaugam otetul.

Amestecam smantana cu o lingura de faina, apoi punem cate un pic din ciorba peste smantana pentru a o aduce la o temperatura apropiata ciorbei. Dupa ce am pregatit astfel smantana, cu ajutorul unei site vom turna totul in ciorba. Lasam ciorba sa mai fiarba inca cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Aurelia 07_07 1

07.06.2013, 07:29

O bunatate

babi5 1

12.06.2013, 18:01

Bunaaaaaaaaaa!!

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 00:25

foarte buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec