Ciorba acra cu legume

de Deny22 in Ciorbe, 9 Noi 2015 | 1588 vizualizari

 

Pentru ca aveam multe legume ramase prin frigider, si o ciorbita acra e binevenita mereu, m-am pus pe treaba.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva rosii taiate cubulete
  • 2 cepe medii
  • 2 dovlecei mici
  • 2 cartofi medii
  • 1 ardei gras mediu
  • telina
  • pastarnac
  • amestec legume congelate
  • ulei
  • plic Bors Magic
  • 1 morcov maricel
  • 1 legatura leustean
  • Taitei lati sau fidea
  • sare
  • Delikat sau Cub Magic
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu legume:

In oala in care urma sa prepar ciorba am pus la calit in ulei ceapa tocata marunt, rosiile din conserva si un praf de Delikat.

Dupa ce acestea s-au calit am adaugat apa (in functie de oala si cantitatea de ciorba dorita).


Cand a inceput sa fiarba amestecul de mai sus am adaugat morcovii, telina si pastarnacul date pe razatoarea mare si apoi restul legumelor taiate cubulete impreuna cu legumele congelate. Se adauga Borsul Magic si sare. Se lasa la fiert cu capacul aproximativ o ora si jumatate la foc mic, timp in care se gusta si se potriveste de sare si bors.


Cand este aproape gata si toate legumele sunt fierte, se adauga taitei si leustean tocat marunt. Se mai lasa 5-10 min pe foc pana se fierb si taiteii si se mai asezoneaza daca se mai considera necesar.



 

TIPS-URI

1

Pot fi folosite orice fel de legume, eu pe acestea le-am avut la dispozitie in acel moment.

2

Puteti folosi si bors proaspat insa aveti grija sa nu umpleti oala cu apa, lasati loc si pentru bors.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

10.11.2015, 20:54

MotanLaOale 1

11.11.2015, 13:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel