Ciorba acra de fasole pastai cu smantana

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Iul 2012 | 5943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai galbena congelata
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri smantana
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare alba
  • leustean,vegeta,piper alb,patrunjel uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de fasole pastai cu smantana:

Ceapa si pastarnacul se adauga in oala de ciorba in apa la fiert. Separat intr-o tigaie se pune ulei de masline, morcovii si telina date pe razatoarea mare, se lasa sa se caleasca dupa care se adauga fasolea pastai. Se mai lasa cca 7 minute si se adauga in oala de ciorba, se condimenteaza si se lasa la fiert. Se adauga bulionul in ciorba, putin otet (sau fiecare ce are pentru acrit). Separat punem smantana si 2 polonice de ciorba fierbinte, se amesteca bine si se toarna totul in oala.


Cand e aproape gata se pune patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de fasole pastai cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

15.11.2012, 19:07

multumesc andreea

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 01:02

ce ciorbica buna

Doralinda 1

17.10.2015, 16:30

Buna Bya, o voi incerca azi ciorbica ta! de cand eram mica nu am mai mancat!!! Te pup

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde (de post)