Ciorba alba de perisoare

de Zamfira in Ciorbe, 29 Sep 2012 | 5489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura leustean proaspat
  • otet, sare
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri faina

pentru perisoare: 500 g carne tocata 100 g ciuperci 100 g orez 1 ou 1 ceapa tocata marunt sare, piper

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba alba de perisoare:

Curatam, spalam legumele si le taiem marunt (un morcov il dam pe razatoarea mare).


Punem legumele la fiert (ceapa si cateii de usturoi ii lasam intregi). Pana cand legumele vor incepe sa fiarba pregatim perisoarele (bilute mici de carne). Amestecam toate ingredientele de mai sus (ciupercile trebuie tocate foarte marunt, orezul spalat). Adaugam perisoarele in apa care fierbe impreuna cu legumele, mai adaugam sare si legatura de leustean verde tocat marunt.


Dupa ce au fiert legumele si perisoarele oprim fierberea pentru a adauga otet , bors sau zeama de lamaie. Separat amestecam smantana cu faina adaugand putin cate putin din zeama fierbinte, apoi o turnam in ciorba. Lasam ciorba sa mai dea odata in clocot.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba alba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Panacris 1

02.12.2012, 17:56

Zamfira, gata, am "procesat-o" si eu!

Zamfira 1

02.12.2012, 18:09

Ma bucur, e una din preferatele mele...sa va fie de bine!!!!!!!

babi5 1

10.06.2013, 13:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de prune rosii
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu iaurt si mure( fara coacere)

ieri la 00:52

Paine cu secara

pe 23.08 la 19:21

Piure de fasole cu sos de ardei și ceapa

pe 23.08 la 17:40

Mancarica incropita

pe 23.08 la 16:56

Rasturnata cu mure

pe 23.08 la 16:33

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan in oala Zepter