Ciorba de leurda

de Denissa in Ciorbe, 22 Oct 2011 | 6718 vizualizari

 

aveam in congelator niste leurda pusa de asta primavara si m-am gandit ca ar fi cazul sa o folosesc. sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • leurda (eu am avut congelata)
  • oua
  • slanina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de leurda:

Se pune leurda intr-o oala cu apa (leurda pe care am avut-o eu era deja oparita).


Separat se sparg ouale (eu am folosit 4) si se bat bine. Intr-o tigaie se pune slanina taiata cubulete mici si se lasa pana iese toata grasimea din ea. Se pun peste ouale batute (ca la omleta). Cand este gata se taie cubulete si se adauga in oala in care s-a pus leurda.


Se potriveste de sare, iar pentru cine doreste se poate pune smantana.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

carmenvlad 1

25.10.2011, 11:43

Arome de primavara in farfurie de toamna. Reusita ciorbita ta si gustoasa cu omleta de costita.

Denissa 1

25.10.2011, 12:31

carmen asa imi mai aduc aminte de primavara cand iarna bate la usa

mihaelar63 1

20.11.2011, 20:36

Ce bunatate ,
Cine n-a macat leurda , inca , nu stie ce a pierdut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana