Ciorba de leurda

de Denissa in Ciorbe, 22 Oct 2011 | 11218 vizualizari

 

aveam in congelator niste leurda pusa de asta primavara si m-am gandit ca ar fi cazul sa o folosesc. sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • leurda (eu am avut congelata)
  • oua
  • slanina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de leurda:

Se pune leurda intr-o oala cu apa (leurda pe care am avut-o eu era deja oparita).

Separat se sparg ouale (eu am folosit 4) si se bat bine. Intr-o tigaie se pune slanina taiata cubulete mici si se lasa pana iese toata grasimea din ea. Se pun peste ouale batute (ca la omleta). Cand este gata se taie cubulete si se adauga in oala in care s-a pus leurda.

Se potriveste de sare, iar pentru cine doreste se poate pune smantana.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de leurda" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

carmenvlad 1

25.10.2011, 11:43

Arome de primavara in farfurie de toamna. Reusita ciorbita ta si gustoasa cu omleta de costita.

Denissa 1

25.10.2011, 12:31

carmen asa imi mai aduc aminte de primavara cand iarna bate la usa

mihaelar63 1

20.11.2011, 20:36

Ce bunatate ,
Cine n-a macat leurda , inca , nu stie ce a pierdut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu legume