Ciorba ardeleneasca din carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 5 Feb 2011 | 9445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1  bucata pastarnac
  • 1 ardei
  • 100 g orez
  • 150 ml smantana
  • 2 lg faina
  • Otet/zeama de lamiae
  • Piper
  • Sare
  • Chili iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca din carne de porc:

Carnea se fierbe aprox 30 de minute.Intr-o tigaie se calesc legumele pana se inmoaie(morcovul si ardeiul cubulete,ceapa tocata marunt,pastarnacul dat pe razatoare).Legumele calite se pun in ciorba impreuna cu orezul.Se mai fierbe ciorba pana ce orezul si zarzavaturile sunt fierte.

Smantana lichida se amesteca cu faina si un polonic de zeama,apoi se toarna in oala si se da in clocot.Ciorbita se condimenteaza cu sare,piper si chili.

Se serveste cu patrunjel si acrita cu otet/zeama de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

07.02.2011, 21:01

elena_stan91 1

07.09.2011, 11:47

e f.buna am facut-o si eu...

Marina 1

21.09.2012, 13:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rata