Ciorba cu afumatura

de Gherca Daniela in Ciorbe, 3 Apr 2014 | 3882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un os afumat, sau carne afumata
  • 1 ceapa medie
  • jumatate de ardei rosu si jumatate de ardei verde
  • 1 morcov mediu
  • 3 cartofi mari
  • bulion
  • optional: pasta de ardei
  • fidea
  • leustean, patrunjel, cimbru (eu am pus uscate)
  • delicat, putina sare
  • si bors pentru acrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

Pentru inceput am pus carnea la fiert si am luat spuma care s-a format deasupra.

Dupa ce a fiert (nu in totalitate, deoarece mai fierbe cu legumele), am adaugat ceapa, ardeii, morcovul tocate marunt, si am mai lasat vreun sfert de ora, dupa care am pus si cartofii taiati cuburi, dupa care bulionul si pasta de ardei, leusteanul, patrunjelul, cimbrul si mai lasam la fiert pana legumele sunt fierte bine. Daca intre timp mai trebuie apa, puteti adauga, eu am mai pus cand am adaugat cartofii.

Spre final adaugam si fideaua, delicat si bors in functie cat de acru doriti. Eu am pus si sare deoarece am pus mai putin delicat. Se serveste cu mamaliguta si ardei iuti.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă -  Rețeta perfectă pentru un desert delicios

ieri la 10:35

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1149 puncte

oanapl

1031 puncte

mirela0911

1000 puncte

Ela68

1000 puncte

Retete_gustoase

450 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu afumatura