Ciorba cu aripi de pui ,dovlecel si legume

de Bya Ralu in Ciorbe, 2 Aug 2013 | 12758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 aripi de pui
  • 1 ardei kapia mic
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 rosie mare
  • 1 dovlecel
  • 3-4 cartofi maricei
  • 3 linguri ulei de masline
  • leustean/patrunjel proaspat
  • vegeta/piper alb/boia dulce
  • 2 linguri praf de bors maggic cu legume
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripi de pui ,dovlecel si legume:

Aripile de pui se spala bine si se pun in oala de ciorba la fiert impreuna cu 2 linguri de vegeta si piper alb.

Ceapa se taie marunt,ardeiul kapia il taiem cubulete iar morcovul il dam pe razatoarea mica.Se pun intr-o tigaie impreuna cu uleiul de masline la calit.Adaugam piper si boia dulce.

Se pun in oala de ciorba si se lasa la foc mic la fiert.

Taiem cartofii cubulete ,la fel si dovlecelul il curatam de seminte si il taiem cubulete mici.

Dupa circa 30 minute se adauga si cartofii si dovlecelul in oala de ciorba.

Rosia se taie cubulete si se adauga cu 10 minute inainte sa fie gata ciorba.

Se pune leusteanul,condimentele si borsul maggic de legume.

Patrunjelul se toaca marunt si se pune la sfarsit cand e gata ciorbita.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripi de pui ,dovlecel si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (35)

Krystyan Trendy 1

29.11.2013, 11:14

gustoasa ciorbica

Bya Ralu 1

29.11.2013, 13:04

ConstantinScanteie 1

11.10.2020, 17:18

reteta asta e facuta la misto.cine Dumnezeu pune piper in ciorba? "doua linguri de vegeta si piper alb"...mai exact cat piper? eu am pus 1/2 lingura piper alb macinat la 4L de ciorba.....e atat de iute incat doar am gustat o lingura si ma ustura buzele si stomacu de mor. sa fie blestemata autoarea retetei! am pierdt o dimineta intreaga cu degeaba cu gatitul.pune cantitatile mai precis cand publici o reteta ca sa nu omori oamenii.cel putin cu firea.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace