Ciorba cu aripi de pui si taitei

de ela in Ciorbe, 30 Aug 2010 | 18742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ardei capia rosu
  • 2ardei capia galbeni
  • 1morcov mare
  • 10cartofi foarte mici
  • 6aripi de pui
  • 1pumn de teietei mai lati
  • patrunjel
  • leustean
  • sare,piper,vegeta,cuburi de vegeta de pui
  • 2fire ceapa verde
  • 3linguri bors knorr sau bors de casa dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripi de pui si taitei:

Se spala ceapa si se taie rondele.Morcovul se curata si se taie si el rondele.Ardeiul se spala,se curata si se taie bucati mici.Se pun toate legumele in putin ulei si se dau la foc mic cateva minute,cu sare,piper si vegeta pana se inmoaie.Se adauga aripile de pui si se acopera cu apa si se lasa pe foc inca 20minute.


Intre timp se curata cartofii si se taie rondele.Dupa cele 20minute se adauga si cartofii in ciorba si se completeaza cu apa si se mai lasa la fiert 15minute,apoi se adauga si teieteii si se mai lasa sa fiarba inca 10minute.


Spre sfarsit se adauga borsul,se mai condimenteaza dupa gust si se presara patrunjelul si leusteanul tocate marunt.


POFTA BUNA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripi de pui si taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

ela 1

03.12.2011, 17:45

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 22:20

buna ciorbica

ela 1

04.11.2013, 23:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi reteta bunicii