Ciorba cu burta de vita

de mihaelar63 in Ciorbe, 31 Ian 2015 | 2464 vizualizari

 

Am trecut de faza in care ma mandream ca stiu sa fac cea mai buna ciorba de burta - asa cum scrie la carte . Acum caut variatii pe aceiasi tema mai putin calorice .Mai simplu si mai rapid de gatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg burta vita fideluta prefiarta
  • 1 os de vita
  • 2 morcovi
  • 2 foi dafin
  • 2 ardei iuti[ rosu si verde
  • 1 ceaparosie
  • 1 lamaie -zeama
  • 4 catei usturoi
  • 300 ml smantana
  • 1 varf cutit turmeric [ curcuma] pudra
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu burta de vita:


  1. Curatati legumele .

  2. Se pune la fiert osul , morcovul taiat rondele , ceapa intreaga , foile de dafin , piperul si sarea .

  3. Dupa 20 minute cand morcovul este patruns se adauga burta de vita dezghetata si usturoil tocat.

  4. Smantana se dilueaza cu zeama fierbinte , se aduga si turmericul care-i da o frumoasa culoare galbuie si se pune in ciorba .

  5. La sfarsit se scote ceapa se da iuteala cu ardei iute taiat rondele . Se acreste cu zeama de lamaie dupa gust .

  6. Serviti ciorba fierbinte cu ardei iute verde sau murat .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu burta de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

anca_rm 1

02.02.2015, 08:32

reisnaor_2006 1

03.02.2015, 17:59

delicioasa

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:32

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta