Ciorba cu coaste de porc

de Lau in Ciorbe, 12 Feb 2014 | 1490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de porc(cateva bucati)
  • 1/2 telina potrivita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 3 morcovii
  • 1 cutie de rosii in suc
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1/2 radacina patrunjel
  • cimbru
  • foaia de dafin
  • leustean
  • moare de varza
  • taietei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coaste de porc:

Coastele de porc se spala bine dupa care se pune la fiert intr-o oala cu apa,


Lasam sa fiarba cateva clocote,aruncam apa,bucatile de coasta de porc le spalam din nou,


Punem coastele de porc si cca 4-5 l de apa cu putina sare si punem din nou la fiert


Lasam sa fiarba cca 20 min spumand de cate ori este nevoie,intre timp curatam legumele si le tocam marunt,


Adaugam legumele mai putin rosiile in ciorba,foaia de dafin,cimbru,sucul de rosii.lasam sa fiarba pana cand morcovul s-a inmuiat si adaugam rosiile tocate marunt,lasam sa fiarba la foc mic,


La final adaugam moare de varza dupa gust,piper,leustean.patrunjel si lasam sa mai fiarba cateva clocote.


Oprim focul si adaugam taietei dupa care acoperim oala si lasam 10 min inainte sa o servim,


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

gaby_gabytza 1

17.02.2014, 11:47

bunaaaaaa

Krystyan Trendy 1

17.06.2014, 07:12

tare buna ciorbica

Lau 1

17.06.2014, 09:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz