Ciorba cu fasole verde si taietei "adevarati"

de CookieMonster in Ciorbe, 5 Sep 2013 | 1224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g fasole verzi
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi medii
  • 1/2 ardei gras galben
  • 35 g rosii cherry
  • 2 crengute de cimbru
  • 2 crengute de leustean
  • 1 legatura de patrunjel
  • oasele a 2 piepturi de pui (osul ramas dupa ce am dezosat pipetul)
  • 2 spinari de pui
  • 250 ml bors de putina
  • sare
  • piper

Pentru taietei

  • 150 g faina
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu fasole verde si taietei "adevarati":

1. Puneti la fiert pipeturile si spinarile de pui.


2. Spalati si curatati fasolele, ceapa, morcovii, rosiile si jumatatatea de ardei.


3. Fasolele se taie in 2 sau 3, ceapa, morcovii si ardeiul cubulete mici, iar rosiile in 4.


4. Cand puiul a fiert, se scoate, se spala bine si se desprinde carnea de pe oase.


5. Legumele se pun la fiert impreuna cu puiul intr-o noua apa. Adaugam patrunjelul bine spalat si scuturat, leusteanul si cimbrul. Condimentam cu sare si piper.


6. Pentru a pregati Taieteii de casa spargem 2 oua desupra fainii si amestecam bine pana se formeaza un aluat neaderent. Intindem bine aluatul pe masa de lucru presarata cu faina, apoi il rasucim, asteptam 10 minute sa se usuce si taiem la dimensiunea dorita. Ii scuturam putin sa se desprinda si ii lasam acoperiti pana ii punem in oala.


7. Cand legumele sunt bine fierte adaugam borsul, il lasam sa dea in clolot si punem taieteii. Lasam totul la foc mediu 15 minute si gata :D



Pofta mare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu fasole verde si taietei "adevarati"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

05.09.2013, 20:41

ce ciorba buna

Rocsi 1

05.09.2013, 22:18

Ce bunatate

Bya Ralu 1

13.04.2014, 16:00

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu urzici