Ciorba cu gogosar murat-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Mar 2010 | 3384 vizualizari

 

este o ciorba dupa reteta sotului meu ,e foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunel
  • 1/2 telina
  • ardei rosu murat 2-3 bucati
  • mazare 3-4 linguri
  • 1-2 cartofi
  • patrunjel verde
  • brocoli 3-4 buchetele
  • conopida 3-4 buchtele
  • sare
  • moare(zeama de varza )2 cani
  • pasta de tomate 1 pahar
  • paste fainoase 1mana
  • putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu gogosar murat-post:

Se catelesc morcovi.patrunjelu si telina taiate cubulete in putin ulei apoi se pune apa si gogosarul murat taiat si el cubulete sare si se lasa sa firba putin apoi se pune mazarea boabe,cartofii taiati cubulete ,brocolo si conopida in bucatele mici se lasa sa fiarba toate impreuna apoi la final se pun pastale fainoase(eu am pus spirale din fain de porumb,sant fara ou) iar apoi se pune pasta de tomate si moarea(zeama de varza) se lasa sa dea 2-3 clocote apoi se ia de pe foc si se pune patrunjel verde


Din aceste cantitati va iasa o oala de 5-6 litri

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu gogosar murat-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

nadina73 1

22.03.2010, 00:06

adinuta incearca cu incredere e super

nadina73 1

22.03.2010, 00:06

madi e super ,tu ce ai mai gatit?

susu 1

10.02.2011, 14:19

ce culoare minunata are ciorbita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ghebe in suc de rosii cu cartofi la cuptor