Ciorba cu oase de porc si usturoi verde

de sasha in Ciorbe, 27 Apr 2013 | 3210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oase de porc
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 2 morcovoi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 3 cartofi
  • 1 cescuta mica orez
  • 1 legatura leustean
  • 4 rosii
  • 20 g siprale
  • sare
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oase de porc si usturoi verde:

Punem osele la fiert in 3 L apa clocotita . Curatam legumele si le taiem rondele,ceapa taiata marunt. Rosiile le oparim si le curatam de coaja. Din capatana de usturoi facem mujdei, legaturile de usturoi de taiem marunt si le adaugam in mujdei si mai amestecam bine. Luam spuma de la oase, adaugam legumele, orezul, si rosile, le lasam sa fiarba. Cand legumele sunt intre/fierte mai adaugam 500 ml apa calda. Gusatam de sare, apoi adaugam spiralele. Cand spiralele s-au fiert ,acrim putin ciorba cu otet , lasam sa mai fiarba inca 2/3 minute si stingem. Adaugam ouale batute, mujdeiul si leusteanul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oase de porc si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

loredanaaa 1

28.04.2013, 00:44

buna

Rocsi 1

28.04.2013, 12:41

adry88 1

28.04.2013, 15:10

gustoasa ciorbita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert melcisori de post, cu halva
  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi ca la bunica