Ciorba de oase acrita cu zeama de varza

de violeta30 in Ciorbe, 5 Ian 2019 | 863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oase de porc
  • 2 morcovi
  • 6 cepe
  • 8 cartofi mai mari
  • 2 maini de ardei de la congelator
  • 400 gr rosii in bulion
  • 1 l zeama de varza
  • sare
  • taitei
  • 6 l de apa
  • verdeata (marar si leustean)
  • 1 ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase acrita cu zeama de varza:

Oparim oasele inainte, aruncam apa si spalam oasele de resturi de spuma.


Punem cei sase litri la fiert intr-o oala mai mare, de preferat cu presiune, iar cand apa clocoteste adaugam oasele si legumele, mai putin rosiile si sarea. Punem capacul oalei de presiune si lasam 40 de minute la fiert. Dupa 40 minute luam oala de pe foc si lasam deoparte 10 minute ca sa iasa aerul din oala si sa putem deschide capacul. Adaugam rosiile, iar dupa 5 minute punem taiteii. Cand sunt aproape fierti, fierbem zeama de varza si o adaugam strecurata in ciorba. Potrivim de sare, daca mai e nevoie, batem un ou si adaugam verdeata. Dupa primul clocot oprim ciorba.


Se serveste alaturi de ardei iute.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase acrita cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

08.01.2019, 10:53

foarte buna!

dantes 1

09.01.2019, 11:08

Buna!

-Licurici- 1

31.01.2019, 10:18

Foarte buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu tarhon