Ciorba cu oase de porc si usturoi verde

de sasha in Ciorbe, 27 Apr 2013 | 4509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oase de porc
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 2 morcovoi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 3 cartofi
  • 1 cescuta mica orez
  • 1 legatura leustean
  • 4 rosii
  • 20 g siprale
  • sare
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oase de porc si usturoi verde:

Punem osele la fiert in 3 L apa clocotita . Curatam legumele si le taiem rondele,ceapa taiata marunt. Rosiile le oparim si le curatam de coaja. Din capatana de usturoi facem mujdei, legaturile de usturoi de taiem marunt si le adaugam in mujdei si mai amestecam bine. Luam spuma de la oase, adaugam legumele, orezul, si rosile, le lasam sa fiarba.  Cand  legumele sunt intre/fierte mai adaugam 500 ml apa calda. Gusatam de sare, apoi adaugam spiralele.  Cand spiralele s-au fiert ,acrim putin ciorba cu otet , lasam sa mai fiarba inca 2/3 minute si stingem. Adaugam ouale batute, mujdeiul si leusteanul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oase de porc si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu costita de porc