Ciorba cu perisoare

de Miha in Ciorbe, 2 Iun 2009 | 10793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 bucata telina
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 50 g orez
  • 1 rosie
  • 1 ou
  • 500 ml bors
  • verdeata (marar,patrunjel,leustean)
  • 1 bucata de sfecla rosie (pentru culoare)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

1 ceapa si 1 rosie taiate marunt se inabusa in putin ulei.Se lasa racit,dupa care se adauga peste pieptul de pui tocat.Se adauga si oul,putina verdeata marunt tocata si orezul spalat.Se potriveste gustul de sare.

Se pune apa la fiert si in momentul in care a dat in clocot se pun perisoarele.Se dau cateva clocote,se spumuieste daca este cazul,dupa care se adauga radacinoasele taiate cuburi mici.In cazul meu robotite,din aceleasi cauze,de copil mofturos. :(

Cand au fiert se adauga borsul fiert in prealabil si verdeata tocata.

Se mai lasa la fiert 10-15 minute.

Se serveste presarat cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole cu fumatura