Ciorba de curcan cu legume

de delia64 in Ciorbe, 14 Mar 2013 | 1462 vizualizari

 

Am facut aceasta ciorba cu multe legume , a iesit nemaipomenita , este consistenta si sanatoasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa mare de curcan
  • 1/2 radacina de telina
  • 4-5 morcovi
  • 3 radacini de patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 gulie mica
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de orez
  • 2 linguri ketchup de casa
  • piper dupa gust
  • sare dupa gust
  • 0 lingura bors magic
  • 0 ceasca zeama de pe gogosarii murati
  • 2 oua
  • 3 linguri de smantana
  • frunze de telina si patrunjel de la congelator
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu legume:

Se pune carnea la fiert cu putina sare , se spumeaza din cand in cand .


Se curata legumele si se taie cubulete .


Cand carnea este aproape fiarta se curata de pe os si se taie marunt , se adauga in supa .


Se adauga legumele taiate si orezul se mai lasa aproximativ 30 de minute sa fiarba incet .


Adaugam ketchupul , zeama de pe gogosari si ouale batute cu smantana ,borsul magic , lasam sa mai dea cateva clocote .


Adaugam sarea si piperul , dupa gust , frunzele de telina si patrunjel .


Se serveste calda cu smantana si ardei iuti .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Orezul se poate inlocui cu cus cus .

2

Se poate folosi carne de vitel , porc sau pui .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

JamilaCuisine 1

16.03.2013, 14:04

supeer ciorba!

delia64 1

19.03.2013, 11:04

Multumesc draga mea

ionela2682 1

10.04.2013, 09:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi cu sfecla rosie