Ciorba de vacuta

de Alexandra Burz in Ciorbe, 23 Iul 2015 | 2414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 gulie
  • 1 telina intreaga (radacina+frunze)
  • 2 radacini de patrunjel
  • 300 gr amestec legume pt ciorba
  • 350 ml bulion
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:


  • Curatam si spalam bine legumele.

  • Spalam bine carnea si o taiem cubulete.

  • Tocam ceapa, morcovii, gulia, telina, patrunjelul si le calim in putin ulei.

  • Adaugam cubuletele de carne, calim putin si dupa adaugam apa.

  • Punem sare si piper.

  • Lasam sa fiarba 20-25 minute.

  • Adaugam bulionul si legumele congelate.

  • Mai lasam inca 15-20 minute.

  • Servim calda cu smantana si ardei iute.


POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Puteti drege cu ou si smantana dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

24.07.2015, 06:30

Buna!

mirela0911 1

24.07.2015, 14:14

Ce ciorba buna!

Gicuta69 1

27.07.2015, 07:42

ce buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana inspirata de pe bucataras.ro :)