Ciorba cu perisoare de peste

de ramo_cata in Ciorbe, 13 Noi 2009 | 2553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 bucati file de crap ,cred ca in jur de 350-400 g
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • telina
  • 1 gogosar
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • bulion de rosii
  • orez
  • maghiran,busuioc,telina verde,oregano
  • sare,sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de peste:

Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:).


am pregatit perisoarele:am tocat (la robot sau masina de tocat)pestele,o ceapa,un morcov mai micutz...am adaugat un ou si 2 linguri de faina,maghiran si sare dupa gust.


cand legumele sunt aproape fierte am adaugat perisoarele.le-am lasat cateva clocote si am adaugat si bulionul.am adaugat sare ,sare de lamaie(dupa gust) si le-am mai lasat cateva clocote.am adaugat verdeata si le-am mai lasat cateva clocote.


 

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana si ardei iute

2

pentru aroma se poate adauga si leustean

3

ciorba nu se drege cu ou

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

19.11.2009, 17:32

mihaela imi pare rau pentru fetita ta...ciorba de peste:cureti pestele de solzi ,intestine si branhii si il tai bucatele potrivite,cureti legumele(morcov,pastarnac,telina,cartofi,ardei gras/gogosar,ceapa ..ce legume vrei tu sa pui) le tai si le pui la fiert cand sunt aproape fierte adaugi pestele si mai lasi la fiert 20 -30 minute ,adaugi zeama de varza sau bors/sare de lamaie,verdeata,sare si gata...poti face pane din peste,peste prajit....

ramo_cata 1

19.11.2009, 17:38

mihaela cateva retete dupa bucatars..
http://www.bucataras.ro/retete/1959/crochete_de_peste_cu_legume.html
http://www.bucataras.ro/retete/1910/crap_prajit.html
http://www.bucataras.ro/retete/334/somon_pane_cu_mujdei_si_mamaliguta.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu ciolan afumat