Ciorba a la grec

de -Licurici- in Ciorbe, 13 Aug 2015 | 3114 vizualizari

 

De cand am preparat-o prima data, ne-a cucerit pe toti.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o bucata radacina de telina
  • 100 g orez
  • 500 g smantana
  • 5 galbenusuri
  • o lamaie
  • patrunjel
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba a la grec:

Carnea de pui am spalat-o, apoi am pus-o la fiert intr-o oala plina cu apa si am luat spuma din cand in cand.

Intre timp, am pregatit legumele, le-am spalat si le-am taiat bucati mai mici, apoi le-am calit in putin ulei. 

Orezul l-am lasat la inmuiat in apa.

Cand a fost gata carnea de pui, am scos-o, apoi am taiat-o cubulete.

Apa in care a fiert carnea, am impartit-o in doua. Am pus legumele peste jumatate de apa si am lasat sa fiaba 10 min, apoi am adaugat puiul maruntit, orezul, sare si piper. Am lasat pe foc pana ce orezul s-a fiert. 

Intre timp, am amestecat intr-un castron smantana, galbenusurile si zeama de lamaie, apoi am adaugat jumatatea de supa, care s-a racit. Am adaugat compozitia peste legume si carne, apoi am pus patrunjel tocat si am mai dat de doua ori in foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba a la grec" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Ciorba à la grec originala