Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De cand am preparat-o prima data, ne-a cucerit pe toti.
Carnea de pui am spalat-o, apoi am pus-o la fiert intr-o oala plina cu apa si am luat spuma din cand in cand.
Intre timp, am pregatit legumele, le-am spalat si le-am taiat bucati mai mici, apoi le-am calit in putin ulei.
Orezul l-am lasat la inmuiat in apa.
Cand a fost gata carnea de pui, am scos-o, apoi am taiat-o cubulete.
Apa in care a fiert carnea, am impartit-o in doua. Am pus legumele peste jumatate de apa si am lasat sa fiaba 10 min, apoi am adaugat puiul maruntit, orezul, sare si piper. Am lasat pe foc pana ce orezul s-a fiert.
Intre timp, am amestecat intr-un castron smantana, galbenusurile si zeama de lamaie, apoi am adaugat jumatatea de supa, care s-a racit. Am adaugat compozitia peste legume si carne, apoi am pus patrunjel tocat si am mai dat de doua ori in foc.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult