Ciorba cu perisoare de vitel

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 27 Feb 2020 | 591 vizualizari

 

 Bineinteles ca este una dintre cele mai apreciate ciorbe .Sa ridice mana sus cui nu-i place . Sa stiu ca am portie dubla :D!!!!
De data aceasta am dorit o ciorba acrisoara care sa nu fie foarte incarcata . In acest scop nu am folosit smantana sau orez .

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 ceapa mica galbena
  • 1 morcov
  • 1 felie de telina
  • 4 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1/4 lingurita boia iute de ardei
  • 2 linguri otet tarhon in otet-productie proprie
  • frunze de telina verde
  • 3 linguri orez-optional
  • smantana -optional

Pt .perisoare

  • 500 gr carne vitel
  • 1 ou
  • 3 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 lingura ceapa verde tocata
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de vitel:


  1. Legumele pentru ciorba se curata, se spala si se taie in bucati.

  2. Maruntiti ceapa, morcovul si telina cu ajutorul robotului de bucatarie .

  3. Sotati legumele maruntite in ulei . Sarati si adaugati boiaua dulce si cea iute .

  4. Amestecati de doua-trei ori si turnati deasupra 2l apa fierbinte .

  5. Legumele maruntite vor fierbe foarte repede.

  6. Taiati carnea de vitel bucati.

  7. Cu ajutorul robotului de bucatrie tocati si omogenizati carnea , patrunjelul si ceapa verde .

  8. Adaugati oul , pesmetul , piperul si sarea . Omogenizati totul .

  9. Cu mainile umezite sau unse cu ulei formati mici bilute .

  10. Reduceti intensitatea fierberii la zeama.

  11. Rotujiti intre palme bilutele de carne si le introduceti la fiert -la foc domol .

  12. Acriti cu tarhon tocat conservat in otet .

  13. Gustati si sarati/ acriti daca este nevoie .

  14. La servire presarati in farfurie frunzulite verzi de telina .

  15. Puneti pe masa smantana pentru cine doreste asa ceva .


Pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Ciorba va primi acreala de la tarhonul conservat in otet !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

29.02.2020, 19:06

Ce apetisanta este ciorba ta cu perisoare!

Catalina L 1

01.03.2020, 13:33

oh la la ma dai gata, minunata

mirela0911 1

01.03.2020, 13:53

Ce ciorba buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui cu legume

ieri la 23:35

Carne de vitel cu cartofi, la cuptor

de oanapl 6

ieri la 22:01

Budinca de paine cu fructe

de Lau 9

ieri la 21:42

Croissante rapide

de Meea 4

ieri la 21:33

Bors dietetic cu cartofi

de RODIMUR 7

ieri la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu costita afumata