Ciorba cu pui de tara si dovlecei

de ArianaBala in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 7279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 3 tije de telina
  • o mana de mazare proaspata
  • ardei iute
  • bors magic
  • o legatura leustean
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pui de tara si dovlecei:

-punem carnea la fiert in apa cu un praf de sare si o lasam sa fiarba la foc domol (eu am tinut carnea la foc aprox. 1 ora);

-cand carnea este aproape fiarta, punem peste carnita legumele curatate, spalate si taiate in cubulete;

-cand si legumele sunt fierte adaugam rosiile oparite in prealabil si decojite, cateva feliute de ardei iute, borsul (eu am pus 2 linguri ) potrivim cu sare si piper, mai lasam sa fiarba 5 minute si oprim focul.

-adaugam leusteanul tocat marunt;

POFTA BUNA!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pui de tara si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ArianaBala 1

15.07.2011, 13:02

Fetelor va multumesc, pupici

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:15

interesanta reteta

ArianaBala 1

19.05.2012, 10:12

Este foarte buna Oana, s-o incerci, sigur o sa-ti placa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu ciolan afumat si tarhon