Ciorba cu varza de Bruxelles

de Valclaudia in Ciorbe, 7 Sep 2013 | 17414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 l de apa
  • 500 gr. varza de Bruxelles
  • 10 cm dintr-un praz
  • 1 gogosar rosu
  • 1 ardei galben
  • 1/2 buc. radacina de telina
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • cca 300 gr rosii cherry
  • 2 morcovi mari
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • busuioc si rozmarin uscat
  • 1 manunchi frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu varza de Bruxelles:

Curatam si spalam legumele.

Taiem telina cubulete, o calim in ulei impreuna cu gogosarul, prazul si ardeiul taiate bucati. Adaugam verzele de Bruxelles, le calim cca 5 minute, adaugam sare si piper dupa gust.

Morcovii se taie fasii lungi cu ajutorul curatatorului de legume. Se adauga in oala peste celelalte legume, completam cu cantitatea necesara de apa (cca 3-4l), adaugam foaia de dafin, rosiile cherry impartite in 4 si lasam oala la foc mic pana fierb toate legumele.

La final adaugam pasta de rosii, busuiocul uscat si rozmarinul, mai lasam sa dea cateva clocote si stingem focul.

Presaram patrunjelul verde tocat si gata ciorba!

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba pescareasca de crap