Ciorba de burta

de baby_ktalyna in Ciorbe, 15 Oct 2013 | 2024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg burta de vita (eu am folosit cruda)
  • 500 gr de smantana
  • 4 galbenusuri
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 cepe
  • o capatana mare de usturoi
  • 5 morcovi
  • 1 radacina de telina (mica)
  • 2 radacini de pastarnac
  • optional os de vita
    sare piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Punem bucatile de burta (si oasele) la fiert, in aprox 5 litri de apa rece si lasam sa fiarba apa si sa se formeze spuma. Scoatem (oasele)burta, aruncam apa si punem iar la fiert totul in apa rece.


Fierbem bine burta pana se poate strapunge usor cu o furculita. Adaugam apoi legumele, pastrand 3 morcovi si lasam sa fiarba bine pana ce legumele s-au inmuiat. Scoatem apoi legumele . Scoatem burta si lasam sa se raceasca.Lasam ciorba la foc, adaugam gogosarul taiat .Urmeaza apoi sa dregem ciorba. Amestecam smantana cu galbenusurile intr-un vas incapator si adaugam cate un polonic din ciorba de burta,amestecand bine cu un tel, pana aducem amestecul de oua,smantana si zeama la aceeasi temperatura cu ciorba de burta din oala.Turnam apoi amestecul peste ciorba ramasa in oala si amestecam bine.


Asezonam ciorba de burta cu sare, piper, morcovul ras si calit il scurgem de suc (doar sucul il folosim) si usturoiul .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

deyutzky 1

16.10.2013, 09:38

MonaMimi 1

16.10.2013, 10:06

Rocsi 1

16.10.2013, 12:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta