Ciorba de cartofi cu afumatura

de claudiaO in Ciorbe, 24 Oct 2014 | 1753 vizualizari

 

Daca tot este vreme a rece, m-am gandit ca ar merge de minune o ciorbita cu afumatura, asa ca , am achizitionat cele necesare si m-am apucat de treaba ...aseara :)

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de coasta afumata
  • 300 gr ciolan afumat dezosat
  • 3 buc morcovi maricei
  • 2 buc pastarnac
  • 1 buc ardei capia rosu
  • 2-3 cartofi maricei
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • 200 gr smantana 20% grasime
  • tarhon la otet + otet pt acrit
  • sare si o lingura vegeta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura:

Spalam bine carnea afumata si coasta si le punem la fiert in apa rece. Spumam bine si o mai lasam sa fiarba vreo 10-15 minute. Legumele le curatam si le tocam marunt, apoi le punem la fiert peste carne vreo 10 minute, apoi adaugam si cartofii curatati si taiati cuburi mari. Lasam pe foc pana se patrund cartofii. Punem otet de la tarhon dupa gust, saram si adaugam si putin veget a(cui nu ii place poate sa nu puna).


Galbenusurile le amestecam cu smantana, punem zeama de la ciorba pana se incalzeste amestecul, apoi turnam in olala.Amestecam usor. Albusul il batem cu o furculita si facem zdrente in ciorba.Dam intr-un clocot,apoi asezonam cu o mana buna de tarhon din otet si putem servi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.10.2014, 21:50

Tare gustoasa!

mirela0911 1

26.10.2014, 10:35

buna ciorbica

Jessi 1

05.11.2014, 19:58

nu am facut exact asa cum scria akolo am facut unpik pe felul meu dar totus a iesit super ciorba!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de cartofi noi