Ciorba de cartofi cu afumatura

de DanaModog in Ciorbe, 18 Dec 2014 | 1944 vizualizari

 

Ador sa mananc ciorbe si supe! Ciorba aceasta imi aduce aminte de bunica si de copilaria mea. Bunicii au fost si sunt comoara mea!

 

INGREDIENTE

  • 300 g costite afumate
  • 12 cartofi medii
  • 3 morcovi razuiti
  • 2 cepe
  • 1 radacina de patrunjel
  • Jumatate de gogosar
  • Frunze (tarhon, patrunjel, telina, leustean)
  • 2 cuburi de legume Knorr (am completat cu vegeta ca sa fie mai sarat)
  • 2,5 l apa
  • 200 ml smantana 25% grasime ( ador smantana grasa aduce gust de smantana de casa)
  • Ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura:

Taiem ceapa solzisori si o punem la calit in ulei, adaugam morcovul razuit si gogosarul cubulete si lasam pana ceapa devine aurie.


Punem costitele si le lasam un pic in ulei si adaugam apa si radacina de patrunjel. Am lasat la fiert o ora costita dupa care am pus cartofii taiati cubulete. Cand cartofi sunt fierti punem smantana intr-un bol si adaugam treptat supa si amestecam.


Dupa o punem in oala adaugam frunzele tocate si mai lasam 5-10 minute.

 

TIPS-URI

1

Ca sa am frunze verzi tot timpul eu le tai marunt, le pun in caserole si le congelez. Nu isi schimba deloc gustul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Xandrinne 1

19.12.2014, 08:27

marcela1979 1

19.12.2014, 08:49

ianculubita 1

19.12.2014, 10:06

mmmm,ce-mi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de cartofi cu os afumat