Ciorba de cartofi cu carne de porc

de aalliinnaa07 in Supe/Ciorbe, 3 Ian 2014 | 1944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 cartofi potriviti
  • 500 g carne de porc
  • 4 morcovi mai mici
  • 1 radacina de pastranac
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • 1 frunza de dafin
  • 2 linguri de bors magic cu legume
  • 200 g smantana
  • 1 ou
  • vegeta
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carne de porc:

Ceapa o curatam, o spalam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam carnea pe care o taiem in bucati mici si o calim 2 minute si pe ea.


Cartofii, morcovii, pastranacul se curata, se spala si se taie bucati si le punem in oala peste carne, apoi adaugam 3.5-4L apa, cand incepe sa fiarba adaugam patrunjelul verde si foaia de dafin, iar la sfarsit acestea se scot din ciorba! Lasam sa fiarba 30-40 de minute pana se fierb toate bine, apoi adaugam 2 linguri de bors, sau cat va place sa fie de acra ciorba si mai lasam sa fiarba putin. La sfarsit adaugam smantana pe care am amestecato cu 1 ou, 1 lingurita de tarhon in otet si vegeta dupa gust.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

04.01.2014, 11:54

Buna idee de ciorba de cartofi ,, alba '' Chiar nu am facut de mult timp

DIANA B 1

04.01.2014, 12:23

Tare nimerita acum ...

diaconta 1

05.01.2014, 20:33

Buna ciorba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu scarita